Verzendkosten & Levertijd

Onze producten worden voor verzending duurzaam verpakt in hergebruikt verpakkingsmateriaal.

Bestelling uit Helmond of directe omgeving (wordt bepaald aan de hand van je postcode)

  • Plaats je je bestelling op woensdag tm zaterdag voor 15:00 uur? Dan wordt je bestelling op dezelfde dag nog door ons persoonlijk en gratis bij je bezorgd. Minimale bestelbedrag €15,00.

Bestelling uit Aarle Rixtel, Mierlo, Deurne en Bakel (wordt bepaald aan de hand van je postcode)

  • Minimaal bestelbedrag is €25 bezorgkosten zijn €3,50
  • Plaats je je bestelling op woensdag tm zaterdag voor 15:00 uur? Dan wordt je bestelling op dezelfde dag nog door ons persoonlijk bij je bezorgd.

 Bestelling van buiten Helmond

  • Plaats je je bestelling voor 15:00 uur dan wordt deze dezelfde, maar uiterlijk de volgende werkdag verzonden. Bij voorkeur via DHL (kan soms PostNL worden). De kosten hiervoor zijn € 6,95 voor een pakket (tot 10 kg).
  • Voor het afleveren van je bestelling zijn we afhankelijk van de drukte bij de pakketdiensten. Met name in de feestmaanden kunnen er vertragingen voorkomen. We vragen daar je begrip voor.

Uitzondering op deze service zijn de zon- en feestdagen en maandag en dinsdag (ivm de openingstijden van de winkel). Dan wordt je bestelling de eerst volgende werkdag verzonden/bezorgd.

De openingstijden van onze stenen winkel zijn: woensdag t/m zaterdag 10-17 uur. Kijk voor onze actuele openingstijden op onze Facebookpagina