Lokale ondernemers

Om je een uniek en gevarieerd assortiment te kunnen bieden werken we samen met een aantal lokale ondernemers.

We zijn trots dat dit voor Helmond en omgeving exclusieve samenwerkingen zijn. En dat we daardoor de enige zijn die deze producten in het assortiment heeft.

Papiersnijkunst | Eindhoven
Mariska Teeuwen Papierkunst Mariska Teeuwen maakt fantastische kunstwerken van papier. Zowel tweedimensionaal als driedimensionaal. Mariska werkt ook in opdracht. Dus staat het niet in de kast, dan kan ze het vast wel voor je creëren.

Een deel van de papierkunst van Mariska is in onze webwinkel verkrijgbaar en via haar eigen website Mariskateeuwen.nl . Een aantal andere kunstwerken staan in onze stenen winkel

Mutsen en wanten van Planet Wool | Geldrop

Handgemaakte mutsen en wanten van wol. Daardoor zijn ze allemaal net even anders. Deze mutsen en wanten worden in Nepal gemaakt. De collectie van Planet Wool ligt van oktober t/m maart in onze winkel.

Handgemaakte producten | Jobfactory Helmond

We hebben prachtige handgemaakte producten van de Jobfactory in ons assortiment. Vaak gemaakt met resthout. Het bekendste product is wel onze Lampbrador Teckel lamp (die een beetje op Takkie lijkt). En niet te vergeten onze tapasplanken en andere leuke cadeau-artikelen